вівторок, 22 травня 2018 р.

На 17.05.2018 рік в нашому закладі був запланований "Тиждень безпеки дитини"та  показове обєктове тренування. Ми до нього ретельно готувались:


17 травня, в рамках проведення “Тижня безпеки дитини”, до дошкільного навчального закладу №51 “Супутник” м. Миколаєва завітали співробітники 3 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та представники кінологічної служби поліції. 

Спочатку відбулась евакуація, адже за задумкою на території закладу знаходився вибухонебезпечний предмет. Кінолог, керуючи чотирилапою Блондою, швидко відшукали “вибухівку” та продемострували її присутнім.

Далі на малюків чекав сюрприз. До садочку прибув пожежно-рятувальний автомобіль. Діти мали змогу побачити спецодяг вогнеборців. 

Малюкам рятувальники нагадали першочергові дії у разі виникнення небезпечних ситуацій й закликали не пустувати з вогнем. Окремо зупинялись й на темі підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Хлопчики побули у ролі саперів, примірявши дитячий бронежилет та каску піротехніка.




На завершення малеча бурхливими оплесками подякувала фахівцям Служби порятунку та представникам поліції й пообіцяла неодмінно дотримуватись правил безпеки життєдіяльності!









Немає коментарів:

Дописати коментар